Service

Bij Hogervorst zijn we altijd bezig om samen met de klant naar de beste oplossing toe te werken. Dit geldt voor de verkoop van machines maar zeker ook voor onderhoud en reparatie aan machines. Alle machines dienen periodiek hun onderhoudsbeurt te krijgen. Vaak doen wij deze werkzaamheden in combinatie met de jaarlijkse VA-keur. Wij kunnen deze werkzaamheden uitvoeren in onze werkplaats in Noordwijkerhout maar ook op locatie van de klant. Wij hebben diverse service wagens rijden in Noord-Holland en Zuid-Holland.

Tevens hebben wij een eigen vrachtwagen ter beschikking om uw Heftruck, Reachtruck of Magazijntruck bij grotere werkzaamheden te transporteren naar onze werkplaats. Wij kunnen indien gewenst zorg dragen voor een vervangende machine.

Voert u zelf onderhoud uit aan uw machine? Dan kunnen wij u wellicht helpen met het leveren van de juiste onderdelen. Wij hebben een groot magazijn waarin we veel standaard onderdelen op voorraad hebben. Daarnaast hebben we korte lijntjes met diverse grote leveranciers waardoor we veelal op korte termijn het juiste onderdeel kunnen leveren.

Neem gerust contact met ons op, Wij staan voor u klaar! 

Hogervorst; Onderhoud en reparatie; Fedecom; VA Keur; va keur; keuring heftruck; keuring pompwagen; keuring reachtruck; va keurmerk heftruck; service; onderhoud; heftruck reparatie; heftruck dealer; heftruck snel repareren; heftruck huren; wout hogervorst noordwijkerhout; heftrucks kopen; gebruikte heftruck