Over ons

Firma Hogervorst is een klantgericht en modern bedrijf in Noordwijkerhout. Op het gebied van intern transport zijn we uitgegroeid tot een succesvol dealer van YALE voor onder andere vorkheftrucks, reachtrucks en magazijntrucks.

Bij Hogervorst zijn we altijd bezig om samen met de klant de beste oplossing te leveren. ‘’Creating Solutions’’ is dan ook de slogan van Hogervorst. Dit geldt voor de verkoop maar zeker ook voor onderhoud en reparatie. Veel van ons werk bestaat dan ook uit het aanpassen van standaard machines. Hiervoor beschikken wij over ruime werkplaats.

Wij leveren de gehele Yale range en zijn dealer voor de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland. U kunt bij ons ook terecht voor verhuur, lease en gebruikte vorkheftrucks, reachtrucks en magazijntrucks. Op aanvraag kunnen wij diverse voorzetapparatuur leveren. Heeft u interesse heeft in onze diensten? Neem dan gerust contact op met onze verkoopadviseurs via de contactpagina.

Yale vorkheftruck; Wout Hogervorst; heftrucks; vorkheftrucks; reachtrucks; gebruikte heftrucks; magazijntrucks; noordwijkerhout; noord holland; zuid...

Yale producten

Het Amerikaanse heftruck merk Yale produceert al meer dan 137 jaar machines v...

Meer informatie

Opleidingen

Je blijft leren! De logistiek-sector is altijd in ontwikkeling, door innovati...

Meer informatie


Alternative image for contact

Jeroen Govers

Logistiek - Verhuur

+31 252 434228
logistiek(at)wouthogervorst(dot)nl