MS16S

 Hogervorst Yale-dealer  
Productoverzicht
Modellen
Downloads

Meerijstapelaar met hoog hefvermogen

De Yale MS16S-serie heeft de behoeften van de chauffeur centraal gesteld in het ontwerp, waardoor de overdracht van goederen over lange en korte afstanden snel en met uitstekende zicht van de chauffeur mogelijk is.

De MS16S-meerijstapelaar is bedoeld voor het stapelen en oppakken van goederen bij werkzaamheden voor lang en middellang intern transport. Met een uitstekende toegang, een variabele zitpositie en een hoge liftmast, biedt deze heftruck een comfortabele werkomgeving, wat resulteert in verbeterde productiviteit.

 • Instelbare 'fly-by-wire'-besturing

  De elektronische ‘fly-by-wire’-besturing stuurt licht en biedt een snelle wendbaarheid. De grote vlinderknoppen die weinig inspanning vergen, regelen de rijrichting, snelheid en het openen en sluiten van de elektromagnetische rem.


 • MOSFET-regeling

  De MOSFET-hoogfrequentie COMBI-regelaar moet zowel de tractie als de werking van de pomp regelen. De controller is voorzien van automatisch remmen en regeneratief remmen en anti-rollback bij starten op een helling. De automatische snelheidsreductie bij het nemen van bochten wordt geactiveerd via de regelaar en het regeneratief remmen en het starten zonder terug te rollen op een helling zorgen voor extra energiezuinigheid.


 • Verstelbare stoel

  Een voorgevormde, volledig instelbare kussenzitting van polyurethaan maakt een zittende, leunende en staande bediening/ondersteuning mogelijk om vermoeidheid tijdens langere ritten te verminderen. Het bestuurderscompartiment heeft ook een gevoerde armsteun en het brede chassis biedt royale beenruimte voor extra comfort voor de chauffeur.


 • Verschillende soorten masten

  Er zijn verschillende soorten masten beschikbaar, waaronder de free lift 2- en 3-trapsmasten. De rollen worden permanent gesmeerd en zijn afgedicht voor een maximale levensduur.  Standaard is er een Lexen transparante bescherming ingebouwd. 


 • AC-technologie

  De wisselstroommotor levert hoge rijsnelheden in beladen/onbeladen toestand, een hoog aanloopkoppel en -acceleratie en een efficiënte werking. Het gebruik van AC-motortechnologie maakt vooruit- en achteruitschakelaars overbodig. De motor is verticaal gemonteerd voor gemakkelijke toegang, betere ventilatie en minimale vervuiling vanaf de grond. 


Hogervorst MS16S

Model

Model Hefhoogte (mm) AST (breed/lang) (mm) Gewicht (kg)
MS16S 6020mm 2523 / 2501mm 1643kg
Hogervorst MS16S

Download

Hogervorst MS16S


Alternative image for contact

Rene De Jong

Verkoop adviseur Zuid-Holland

+31 644381254
r(dot)jong(at)wouthogervorst(dot)nl
Alternative image for contact

Eric Koel

Verkoop adviseur Noord Holland

+31 619838571
e(dot)koel(at)wouthogervorst(dot)nl