MS10-12E

 Hogervorst Yale-dealer  
Productoverzicht
Modellen
Downloads
Afbeeldingen

Meeloopstapelaar met hoog hefvermogen

Een compacte meelooppalletstapelaar ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn met een soepele aandrijving, hef- en daalbediening voor een moeiteloze wendbaarheid.

Ideaal wanneer er een goedkope oplossing nodig is voor het ophalen van de voorraad bij middelgrote tot grote werkzaamheden. Het ergonomische ontwerp van de MS10-12E helpt de productiviteit van de chauffeur te maximaliseren bij de behandeling van open pallets en containers en het plaatsen van goederen in stellingen op meerdere niveaus. 

De MS10-12E compacte meelooppalletstapelaar is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn met een soepele aandrijving, hef- en daalbediening voor moeiteloze wendbaarheid in de krapste hoekjes van het magazijn of op de productievloer.

 • Ergonomisch ontworpen disselkop

  De disselkop is ontwikkeld met aandacht voor het comfort van de chauffeur en voorzien van een ergonomisch gevormd handvat met gehoekte handgrepen en een geïntegreerde handbeschermer. Grote vlinderknoppen die weinig inspanning vergen, regelen de rijrichting, snelheid en de elektromagnetische rem. De hef- en daalknoppen zijn handig geplaatst op de disselkop. De disselarm is op de aandrijfeenheid gemonteerd en de offset-positie verhoogt het zicht rond de mast.


 • Combi MOSFET

  De nieuwe generatie MOSFET-hoogfrequentie COMBI-regelaar moet zowel de tractie als de werking van de pomp regelen. De automatische snelheidsreductie bij het nemen van bochten wordt geactiveerd via de regelaar en het regeneratief remmen en het starten zonder terug te rollen op een helling zorgen voor extra energiezuinigheid.


 • Robuust en duurzaam

  De bescherming van de mast is voor de duurzaamheid van metaaldraad gemaakt. De vorksectie voor 1- en 2-traps masten is hetzelfde, 60 mm voor de eerste 250 mm vanaf het vorkenbord.


 • Lange onderhoudsintervallen

  De onderhoudsvereisten zijn beperkt, met inspectie-intervallen die om de 1000 uur worden aanbevolen voor een lange levensduur. 


 • Zuinig

  De controller kan worden ingesteld op de rijsnelheid vooruit/achteruit, omkeerstroomrem, remlosfunctie, hef- en daalsnelheden en vertragend remmen. De prestaties van de chauffeur en de toepassing kunnen op elkaar worden afgestemd om een maximale productiviteit te garanderen.


Hogervorst MS10-12E

Model

Model Hefhoogte (mm) AST (breed/lang) (mm) Gewicht (kg)
MS10E 3580mm 2285 / 2245mm 790kg
MS12E 4180mm 2285 / 2245mm 810kg
Hogervorst MS10-12E

Download

Hogervorst MS10-12E

Afbeeldingen

Hogervorst MS10-12E


Alternative image for contact

Rene De Jong

Verkoop adviseur Zuid-Holland

+31 644381254
r(dot)jong(at)wouthogervorst(dot)nl
Alternative image for contact

Eric Koel

Verkoop adviseur Noord Holland

+31 619838571
e(dot)koel(at)wouthogervorst(dot)nl