MPSC12

 Hogervorst Yale-dealer  
Productoverzicht
Modellen
Downloads
Afbeeldingen

Supercompacte pallettruck

Zeer compacte meelooppallettruck met een uitstekende wendbaarheid in kleine ruimtes.

De MPSC12 Super Compact aangedreven pallettrucks zijn gebouwd om lang mee te gaan, met hun compacte constructie en een krappe draaicirkel zijn deze heftrucks gemakkelijk te gebruiken.

Deze trucks zijn ideaal voor het laden of lossen van vrachtwagens en voor intern transport van gesloten en open pallets over korte of lange afstanden.

 • Duurzaam en robuust ontwerp

  De ergonomisch ontworpen bedieningselementen, die weinig inspanning vergen, zijn zo geplaatst dat de chauffeur minder snel vermoeid raakt en de vlinderschakelaars regelen de rijrichting, de snelheid en het remmen, wat een soepele start, gecontroleerd remmen en acceleratie mogelijk maakt. 


 • Ergonomische disselkop en -bediening

  De gebruiksvriendelijke ergonomische disselkop is ontworpen voor maximaal chauffeurscomfort en de eenvoudig te bedienen instrumenten zijn zo geplaatst dat ze vermoeidheid bij de chauffeur verminderen. De gevoelige vlinderschakelaar regelt de rijsnelheid, de rijrichting en het remmen en garandeert soepel starten, gecontroleerd remmen en versnellen. 


 • MOSFET DC

  MOSFET DC combi-regelaar voor tractie, hydraulische besturing en batterij-ontladingsindicator


 • Weinig onderhoud

  Onderhoud van de batterijen met ingebouwde lader voor het ter plaatse opladen en geoptimaliseerde batterijen om een maximale werkingstijd te garanderen


 • Minder uitvaltijd

  Cornelius sola darth darth. Garm chadra-fan lando marek amidala neimoidia kushiban. Sabé omwati biggs feeorin kel calamari zam. Jagged lama hoth luke nomi timoliini. Shaak solo sy gora. Tarkin hutta muun spar. Jobal tion luke yoda owen jinn tenel ric maarek. Zev cabasshite secura cato tof iv nute derlin quee. Biggs vella nass binks haruun kyle. Aayla tharin dat ozzel fode tof binks kiffar. Tyranus tahiri balosar iv bossk. Dooku glymphid jade xizor nas kubaz. Padmé letaki mandell antilles utai saleucami.


Hogervorst MPSC12

Model

Model Hefhoogte (mm) AST (breed/lang) (mm) Gewicht (kg)
MPSC12 200mm 2079 / 1977mm 153-155kg
Hogervorst MPSC12

Download

Hogervorst MPSC12

Afbeeldingen

Hogervorst MPSC12


Alternative image for contact

Rene De Jong

Verkoop adviseur Zuid-Holland

+31 644381254
r(dot)jong(at)wouthogervorst(dot)nl
Alternative image for contact

Eric Koel

Verkoop adviseur Noord Holland

+31 619838571
e(dot)koel(at)wouthogervorst(dot)nl