MP20DL

 Hogervorst Yale-dealer  
Productoverzicht
Modellen
Downloads
Afbeeldingen

Meelooppallettruck met ergonomisch heffen

Elektrische meelooppallettruck met een laag hefvermogen voor minder vermoeidheid van de chauffeur en een hogere productiviteit

Het smalle en korte chassis van de MP20DL-serie maken deze serie zowel compact als wendbaar en zorgen voor snel, productief en zuinig horizontaal transport binnen en efficiënte laad- en lostoepassingen.

De serie MP20DL is rond de chauffeur ontworpen. De mogelijkheid om de pallet tot een comfortabele werkhoogte op te tillen, helpt de belasting van de rug en vermoeidheid te verminderen.

 • Extra heffing

  De extra heffing tot 780 mm voor ladingen tot 700 kg stelt de bestuurder in staat om op comfortabele hoogte te werken bij het hanteren van goederen of bij het verzamelen of aanvullen van voorraad op lage rekken.


 • Ergonomische disselkop

  De ergonomisch ontworpen disselkop heeft schuin geplaatste handgrepen en een responsieve 'vlinder'-bediening om belasting en vermoeidheid van de pols, duim en vingers van de chauffeur te verminderen.


 • Dubbele hef- en daalbediening

  Dubbele hef- en daalbediening zijn gepositioneerd voor links- of rechtshandig gebruik en alle bedieningselementen kunnen worden bediend zonder dat de dissel hoeft te worden losgelaten voor een efficiënte bediening.


 • MOSFET-tractiecontrole

  De MOSFET-tractieregelaar biedt een traploze progressieve snelheidsregeling, automatische ontgrendeling en regeneratief remmen en anti-rollback.


 • CANbus-technologie

  De CANbus-technologie en een ingebouwd diagnosesysteem geven al vroeg aan of er onderhoud nodig is.


Hogervorst MP20DL

Model

Model Hefhoogte (mm) AST (breed/lang) (mm) Gewicht (kg)
MP20DL 560mm 2044 / 2054mm 615kg
Hogervorst MP20DL

Download

Hogervorst MP20DL

Afbeeldingen

Hogervorst MP20DL


Alternative image for contact

Rene De Jong

Verkoop adviseur Zuid-Holland

+31 644381254
r(dot)jong(at)wouthogervorst(dot)nl
Alternative image for contact

Eric Koel

Verkoop adviseur Noord Holland

+31 619838571
e(dot)koel(at)wouthogervorst(dot)nl