MP20-25T

 Hogervorst Yale-dealer  
Productoverzicht
Modellen
Downloads
Afbeeldingen

Pallettruck met zitplaats en lage heffunctie

Pallettruck met zitplaats en lage heffunctie

Uitstekende toegang en een variabele zitpositie bieden een comfortabele werkomgeving voor een hogere productiviteit. Ideaal voor de overdracht van goederen over verschillende afstanden, terwijl de chauffeur een werkomgeving wordt geboden die snelle cyclustijden en een uitstekende doorvoersnelheid bevordert.

De smalle chassisbreedte van de MPT-serie laat de chauffeur pallets in de meest krappe ruimtes plaatsen, laden en lossen en hij kan zelfs achterin een heftruck of container ronddraaien.

 • Ergonomisch ontworpen disselkop

  Een voorgevormde, volledig instelbare kussenzitting van polyurethaan maakt een zittende, leunende en staande bediening/ondersteuning mogelijk om vermoeidheid tijdens langere ritten te verminderen.


 • MOSFET-regeling

  De nieuwe generatie MOSFET-hoogfrequentie COMBI-regelaar moet zowel de tractie als de werking van de pomp regelen. De automatische snelheidsreductie bij het nemen van bochten wordt geactiveerd via de regelaar en het regeneratief remmen en het starten zonder terug te rollen op een helling zorgen voor extra energiezuinigheid.


 • Instelbare 'fly-by-wire' besturing

  De elektronische ‘fly-by-wire’-besturing stuurt licht en biedt een snelle wendbaarheid. De grote vlinderknoppen die weinig inspanning vergen, regelen de rijrichting, snelheid en het openen en sluiten van de elektromagnetische rem.


 • Lange onderhoudsintervallen

  De wisselstroommotor levert hoge rijsnelheden in beladen/onbeladen toestand, een hoog aanloopkoppel en -acceleratie en een efficiënte werking. Het gebruik van AC-motortechnologie maakt vooruit- en achteruitschakelaars overbodig. 


 • Zuinig

  De controller kan worden ingesteld op de rijsnelheid vooruit/achteruit, omkeerstroomrem, remlosfunctie, hef- en daalsnelheden en vertragend remmen. De prestaties van de chauffeur en de toepassing kunnen op elkaar worden afgestemd om een maximale productiviteit te garanderen.


Hogervorst MP20-25T

Model

Model Hefhoogte (mm) AST (breed/lang) (mm) Gewicht (kg)
MP25T 120mm 2554 / 2465mm 1010kg
MP20T 120mm 2554 / 2465mm 1010kg
Hogervorst MP20-25T

Download

Hogervorst MP20-25T

Afbeeldingen

Hogervorst MP20-25T


Alternative image for contact

Rene De Jong

Verkoop adviseur Zuid-Holland

+31 644381254
r(dot)jong(at)wouthogervorst(dot)nl
Alternative image for contact

Eric Koel

Verkoop adviseur Noord Holland

+31 619838571
e(dot)koel(at)wouthogervorst(dot)nl