ERP70-90VNL

 Hogervorst Yale-dealer  
Productoverzicht
Modellen
Downloads
Afbeeldingen

Vierwiel elektrische vorkheftruck met luchtbanden

Biedt de prestaties van een interne verbrandingsmotor op het gebied van tractie en heffen, met snelle hef- en daalsnelheden, acceleratie en rijsnelheden.

Opladen en 100% vol van volledig leeg binnen twee uur

Robuust en responsief, met een nauwkeurige bediening die wordt aangedreven door een geïntegreerde hoogspannings-Li-Ion batterij

 • Verkleinde CO2-voetafdruk

  Aangedreven door een geïntegreerde hoogspannings-li-ion batterij, die zorgt voor een lange gebruiksduur van de heftruck, voordat de batterij moet worden opgeladen hetgeen binnen twee uur mogelijk is vanaf volledig leeg. Lithium-ion batterijen bevatten geen zware metalen zoals cadmium of kwik en zijn ze ook vrij van de gassen die normaal samenhangen met loodzuurbatterijen, wat resulteert in een lagere CO2-voetafdruk. Ze kunnen intensieve drieploegendiensten ondersteunen zonder dat de batterijen hoeven te worden vervangen (dankzij snel tussentijds laden). Het werkbereik van lithium-ion batterijen is beduidend groter dan het conventionele alternatief. Een Yale lithium-ion batterij gaat ongeveer 3750 cycli mee bij een ontlading van 80%, vergeleken met de 1200 cycli van een loodzuurbatterij. De batterijen bieden ook snel en efficiënt tussentijds laden, wat kan worden uitgevoerd in de buurt van werkruimten of pauzekamers, zodat de heftrucks kunnen worden opgeladen als ze niet worden gebruikt.


 • Ergonomisch ontworpen chauffeurscabine

  Chauffeurscompartiment met veel beenruimte. Lage tussenliggende treehoogte voor eenvoudige driepunts in- en uitstappen. Verstelbare stuurkolom en ergonomisch geplaatste chauffeursstoel met geïntegreerde armsteun voorzien van minihendels voor de hydraulische besturing en andere belangrijke functies. Het dashboard zendt continue terugkoppeling naar de bediener over de status van de heftruck en wordt gepositioneerd voor optimaal zicht.


 • Geïsoleerde aandrijflijn

  De geïsoleerde aandrijflijn en volledig geveerde stoel met lichaamstrillingsniveaus van 0,6 m/s verminderen vermoeidheid van de chauffeur. De Grammer Primo L luchtgeveerde stoel heeft een lage ophanging, optioneel verkrijgbaar met pneumatische of mechanische ophanging en een snelle gewichtsafstelling. De brede, ergonomische zitkussens en de verstelbare armleuningen ondersteunen het lichaam net zo optimaal als de rugleuning, waarvan de hoek instelbaar is van -5° tot +30°.


 • Verhoogde productiviteit

  Als zodanig elimineert de li-ion batterijwissels en bespaart het zowel rij- als gebruikstijd, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Lithium-ion batterijen hebben ook minder onderhoud nodig, omdat ze zijn verzegeld en bijvullen of een vereffeningslading niet nodig is. Lithium-ion batterijen worden gezien als een milieuvriendelijke oplossing voor de stroomvoorziening.


 • Weinig onderhoud

  Het automatische vertragingssysteem (ADS) helpt de vermoeidheid van de bestuurder te verminderen in combinatie met de nauwkeurige regeling van lage snelheden. Intellix™ Vehicle Service Manager (VSM), monitort alle voertuigsystemen en beheert ze elektronisch om de prestaties te optimaliseren en de betrouwbaarheid te vergroten. Verbeterde diagnosemogelijkheden voor een maximale inzetduur en aanpassingsmogelijkheden voor de prestaties van de vorkheftruck, afgestemd op de toepassing. Soepele elektronische kruipfunctie, schakelfunctie en neutrale start met remblokkering biedt de chauffeur een nauwkeurige bediening. Gecontroleerde rijrichtingsomschakeling (CPR) reguleert richtingsverandering en spaart de banden.


Hogervorst ERP70-90VNL

Model

Model Hefhoogte (mm) Draaicirkel (mm) Lastzwaartepunt (mm)
ERP70SVNL 6200mm 3080mm 600mm
ERP80VNL9 2965mm 3794mm 900mm
ERP80SVNL 5965mm 3145mm 600mm
ERP90VNL 5965mm 3723mm 600mm
ERP70SVNL9 5965mm 3145mm 900mm
Hogervorst ERP70-90VNL

Download

Hogervorst ERP70-90VNL

Afbeeldingen

Hogervorst ERP70-90VNL


Alternative image for contact

Rene De Jong

Verkoop adviseur Zuid-Holland

+31 644381254
r(dot)jong(at)wouthogervorst(dot)nl
Alternative image for contact

Eric Koel

Verkoop adviseur Noord Holland

+31 619838571
e(dot)koel(at)wouthogervorst(dot)nl